Australian

 

Frederik Van Isacker is sinds zijn kinderjaren een grote ijsliefhebber. Hij vindt zijn ijsrecepten uit zoals hij ze het liefst eet. Vervolgens denkt hij een concept uit dat hem in staat stelt zijn product te fabriceren en te verdelen.

 

Het origineel idee is eenvoudig : het ijs wordt vers geturbineerd en op een commerciële en vriendelijke manier aan de consument aangeboden.

 

In 1989 opent de eerste "Australian Home Made Ice Cream"-winkel zijn deuren te Knokke. De winkel heeft een uitstalraam van zo’n drie meter. De koeltoonbank staat aan het venster en het ijs wordt ter plaatse vers geturbineerd. Dankzij een superieure kwaliteit gekoppeld aan een verzorgde en originele dienst wordt het cliënteel zeer snel opgebouwd. Gelet op het algemeen enthousiasme gaan er nieuwe winkels open aan de kust (De Panne, Koksijde,…)

 

In België wordt een franchise contract "Australian Home Made Ice Cream" uitgewerkt met als doel winkels te openen die beheerd worden door zelfstandige franchisenemers.

 

Vandaag bestaat de eerste doelstelling van "Australian Home Made Ice Cream" erin zijn keten van franchisenemers in België verder te ontwikkelen.

 

Kwaliteit en hygiëne:

 

De kwaliteitsbewaking voor de geleverde producten is primordiaal. Er worden dan ook frequente controles uitgevoerd in de fabriek en in de winkels. "Australian Home made Ice Cream" werkt samen met een externe firma die gespecialiseerd is in het controleren van de kwaliteit van de producten en de hygiëne in de winkels.

 

De bezorgdheid omtrent netheid is continu aanwezig. Tijdens een bezoek aan een winkel kan de klant zich rekenschap geven van de optimale hygiënische omstandigheden waarin het ijs wordt voorbereid en bediend. Het personeel krijgt een opleiding en zorgt ervoor zowel het interieur, als het exterieur van de winkel net te houden.

NL - FR

FRANCHISE     •    JOBS   •    CONTACT    •    DISCLAIMER    •    PRIVACY POLICY

© 2013 - 2018 AUSTRALIAN HOME MADE ICE CREAM